Ședința Departamentului pentru Strategie, Dezvoltare și Formare continuă a CCP

din 21 – 23 martie 2023, Mărișel (Cluj)
0
740

în perioada 21 – 23 martie 2023, la campusul din Mărișel al Bisericii Penticostale Nr. 1 „Carpați” din Cluj-Napoca s-a desfășurat prima ședință de lucru a Departamentului de Strategie, Dezvoltare și Formare continuă a CCP, departament coordonat de fratele Ioan Filip, președinte al CCP.
Echipa acestui de­par­tament este alcătuită din frații pastori: Ioan Filip, Mihai Dumi­trașcu, Aurel Șoltuzu, Aurel Avram, Vasile Bojor, Victor Cîmpean, Victor Tudorache, Eugen Jugaru, Dănuț Iacob, Ioan Brie, Gheorghe Rițișan, Vasilică Croitor, Ciprian Terinte, Emil Meștereagă, Ioan Szasz, Călin Onițiu și Florin Dobie.

Pe baza mandatului încre­din­țat de către Consiliul Bi­se­ricesc pentru acest departament, frații au petrecut timp în rugăciune și în discuții aprofundate, pentru a întocmi propuneri pentru dezvoltarea lucrării spirituale și administrative a bisericii penticostale din România.

De o mare importanță pentru strategia de dezvoltare este ca fiecare dintre cele 10 depar­ta­mente de lucru să își contureze planul propriu de acțiune și să coa­guleze o echipă bine sudată, astfel încât fiecare departament să fie pe deplin funcțional. Cei prezenți au remarcat faptul că unele departamente deja au început să se organizeze și chiar unele rezultate sunt deja vizibile.

Pornind de la scopul Bisericii, care este Glorificarea lui Dumnezeu prin aducerea oamenilor într-o relație personală și vie cu Hristos, frații au conturat propuneri pentru întocmirea unui plan de lucrare a CCP pentru 2023-2026 și stabilirea unor obiective strategice pentru CCP. De îndată ce Consiliul Bisericesc va discuta aceste propuneri și va adopta forma finală, informațiile acestea vor fi puse la dispoziția tuturor credincioșilor.

Până atunci, vă invităm să mijlociți cu credință înaintea lui Dumnezeu, pentru ca El să dea călăuzire și putere de a împlini toate aceste planuri.

Leave a reply

Ține-mă minte