Botez în apă la Biserica Penticostală „Apele Vii” din Timişoara, prin care 9 persoane şi-au mărturisit public credinţa în Domnul Isus. Actul de cult a fost oficiat în 15 ianuarie 2023 de pastorii Georghe Cioncă, pastorul coordonator şi prezbiterul Gabi Buzduga din Bacova, Timiş, în fotografie alături de candidaţi şi de pastorul Farkas Béla. (foto jos)

Botez în apă a 29 de persoane în Biserica Elim din Timişora, oficiat în data de 8 ianuarie 2023 de pastorul bisericii, fratele Dumitru Moţ şi de prezbiterul Dani Popa, în fotografie alături de pastorul Dănuț Crișan, invitat la eveniment, care a proclamat Cuvântul Domnului şi de fratele Daniel Tecar. (foto jos)

Sărbătoare, în data de 23 ianuarie 2023, în Biserica Penticostală Ekklesia din Arad, pastor Iosif (Oti) Riviș-Tipei, prilejuită de botez noutestamental a 14 persoane. În fotografie, alături de pastorul bisericii, candidații și prezbiterii Timiș Gabriel și Dumitru Doboș, slujitorii bisericii care au oficiat actul de cult și Mihai Iancu, responsabil cu cateheza. Cuvântul Domnului a fost proclamat de pastorul Ioan Filip, președintele CCP-BDAR, invitat la eveniment. (foto jos)

Botez în apă la Biserica Penticostală „Izvorul Vieţii” din Reşiţa, prin care 8 persoane au făcut legământ cu Domnul Isus. Botezul a fost oficiat în 15 ianuarie 2023 de pastorii bisericii, Ciprian I. Bârsan și Mihai Ungureanu, iar cuvântul Domnului a fost proclamat de pastorul Simion Bumbar, secretarul general al Cultului Creștin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România. (foto jos)

Sărbătoare la Biserica Penticostală „Elim” din Piatra Neamţ, prilejuită de botezul în apă a 9 persoane care au încheiat astfel legământ cu Domnul Isus. Botezul a fost oficiat în 15 ianuarie 2023 de pastorul bisericii, fratele Liviu Axinte, Vicepreședintele Cultului Creștin Penticostal, și de Pastorul Luigi Mitoi, Biserica Penticostală Română din Chicago, BETANIA, invitat la eveniment, în fotografie alături de candidați şi de slujitori în biserica locală. (foto jos)

 

Botezuri în noile biserici din proiectul AREA, România 100%

În iunie 2022 s-a deschis Biserica Penticostală Speranța din orașul Hârșova (jud. Constanța). Fratele Drăghici a traversat țara din Oțelul Roșu (jud. Caraș-Severin) și s-a mutat în Hârșova, împreună cu soția și cei 7 copii. După ce în luna august au avut primul botez nou testamentar, cu 4 persoane, la începutul anului 2023, tânăra biserică din Hârșova s-a bucurat din nou pentru încă două persoane care au încheiat legământ cu Domnul. (foto jos)

Deschiderea unei noi biserici prin proiectul România 100%

În februarie 2023, familia Merticariu s-a mutat din jud. Timiș, împreună cu soția și cei 7 copii, în orașul Bumbești-Jiu (jud. Gorj), unde a închiriat și a deschis prima biserică penticostală din istoria acestui oraș. Dumnezeu i-a chemat să facă pionierat. (foto jos)

 

Leave a reply

More News

Ține-mă minte