Evenimentul de RUGĂCIUNE NAȚIONALĂ – Strâmba (BN) 3-5 august 2023

0
159

În perioada 3-5 august 2023, în localitatea Strâmba (jud. Bistrița-Năsăud) s-a desfășurat evenimentul de Rugăciune Națională organizat în premieră de Cultul Creștin Penticostal.
Sute de credincioși din țară și din străinătate s-au adunat ca să mijlocească împreună în rugăciune pentru bunul mers al mișcării penticostale, pentru ca Domnul să reverse o înnoită putere din Duhul Sfânt peste credincioșii penticostali, pentru ca Biserica Lui să fie revigorată și împuternicită pentru lucrarea încredințată, dar și pentru binele țării în care ne-a așezat Dumnezeu.

La acest eveniment deosebit au fost prezenți frați din conducerea Cultului Creștin Pen­ti­costal (Comitetul Executiv și Consiliul Bisericesc), dar și reprezentanți din marea majoritate a Comunităților Regionale Penticostale din România. Deși atenția tuturor participanților s-a îndreptat în mod primordial spre rugăciune, evenimentul n-a fost lipsit și de mesajele de învățătură biblică aduse de frații profesori Nelu Brie și Constantin Macoveiciuc pe baza persoanei, lucrării și darurilor carismatice ale Duhului Sfânt. Prin cântare au slujit grupurile corale coordonate de frații Beni Cibu și Ilie Puha.

Îi suntem pe deplin recunoscători Domnului pentru timpul petrecut în rugăciune la Strâmba, pentru mărturiile bune care s-au răspândit ca răspuns la cererile îndreptate spre Domnul și pentru dorința conducerii Cultului Creștin Penticostal de a avea astfel de întâlniri de rugăciune anual.

Leave a reply

Ține-mă minte