200 de oameni de la marginea junglei l‑au primit pe Hristos

0
154

In luna noiembrie, împreună cu o echipă formată din 32 de voluntari am participat la una dintre cele mai fru­moase sărbători. După un an de slujire misionară și predicare a Cuvântului prin frații lucrători, 200 de persoane care locuiesc pe dealurile de lângă jungla ecua­torială a Ugandei, au ales să se întoarcă la Dumnezeu și să‑și mărturisească cugetul curat în apa botezului prin ac­cep­tarea Domnului Isus Hristos ca Mântuitor personal. Bote­zu­rile au avut loc în 3 sate: Nteko, Rwebikonko și Rubuguri.

Fratele Vasile Bojor, președintele Comunității Regionale Pen­ti­cos­tale Cluj, a avut un mesaj special pentru inimile localnicilor explicându‑le care este plata pă­catului, puterea salvării în Isus Hristos, importanța întoarcerii la Tatăl, a pocăinței și drumul către sfințenie ce îi așteaptă în continuare. Au fost zile pline de har, în care fiecare membru din echipă a mulțumit Domnului pentru aceste suflete salvate.

Pe lângă sărbătoarea botezului, echipa de voluntari a participat la diverse activități pe care le realizăm săptămânal în Rubuguri: activități la școala și orfeliantul misiunii, programul de hrănire și igienizare unde au venit peste 1000 de copilași, studii biblice etc.

„Icoana aceasta închipuitoare vă mântuiește acum pe voi, și anume botezul, care nu este o curățare de întinăciunile trupești, ci mărturia unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu, prin învierea lui Isus Hristos.” (1 Petru 3:21)

Leave a reply

Ține-mă minte