Ordinări Noiembrie – Decembrie

1
357

În data de 3 decembrie 2023, în Biserica Penticostală „Bethel” din Târgu Mureș, a avut loc un serviciu de ordinare a trei frați slujitori: fratele Sergiu Nicușan ca pastor, iar fratele Cristian Baciu și fratele Cristian Santa au fost ordinați diaconi. La acest eveniment au fost prezenți mulți frați pastori din județul Mureș, dar și frați din conducerea Comunității Regionale Penticostale de Cluj: fratele Vasile Bojor, președintele Comunității și fratele Ilie Sătmărean, secretarul Comunității.

În data de 10 decembrie 2023, la Biserica Penticostală „Emanuel” din Sibiu a avut loc o slujbă de ordinare a unor tineri slujitori. Au fost ordinați: Ilie Gancea ca diacon, iar Adrian Clep și Lucian Vecerdea ca pastori. Cuvântul lui Dumnezeu a fost predicat de fratele Moise Ardelean, iar la rugăciunea de consacrare în slujbă au participat pastorii Ioan Brie, Iosif Tirla, Lucian Birda, Timotei Pleșa și Petru Moroșan.

Biserica Penticostală „Filadelfia” din Caransebeș a sărbătorit ordinarea fratelui Radu Costea în slujba de prezbiter. În slujba oficiată în data de 26 noiembrie 2023 au slujit pastorii: Ioan Titus Coroban, Ionel Jura și Teodor Horodincă, acesta din urmă rostind și mesajul de bază.

Pe data de 03 decembrie 2023, în Biserica Penticostală „Izvorul Vieții” din Reșița s-a desfășurat serviciul special de ordinare în slujba de prezbiter a fraților Ruben Agafiță, Daniel Lucaci și Beniamin Pintilei. Alături de pastorul bisericii, fratele Ciprian Bârsan, au luat parte la eveniment pastorii Liviu Axinte, vicepreședintele Cultului Creștin Penticostal, Titus Coroban, pastor județean, Mihai Ungureanu, pastor asistent „Izvorul Vieții”, Radu Pavel, pastor pensionar „Izvorul Vieții”, Marin Pintilei, prezbiter „Izvorul Vieții”, Lehaci Grigore și prezbiterul Ionel. Mulțumim Domnului pentru purtarea de grijă!

În data de 10 decembrie, la Biserica Penticostală „Rugul Aprins” din Toflea (jud. Galați), a avut loc o slujbă de ordinare a 6 slujitori pentru biserica locală: fratele George Gheorghiu a fost ordinat în slujba de prezbiter, iar frații Gheorghe Călin, Mitică Iosup, Vasile Brașoveanu, Ion Iordan și Vasile Oprea în slujba de diacon. Slujba de ordinare a fost coordonată de pastorii Mihai Dumitrașcu și Vasilică Croitor, din partea Comunității Regionale Penticostale Constanța, alături de pastorii locali Vasile Căpitanu și Ion Dumitru. Au fost prezenți 9 pastori și peste 20 de prezbiteri și diaconi din regiune, precum și din bisericile „Rugul Aprins” din țară și din diaspora.

Leave a reply

Ține-mă minte